Вчіться готувати з дитинства!
Стати володарем кексів, панкейків, салатів, тортиків, піц, ролів та навіть молекулярної кухні можна у кулінарній школі Музею Цікавої Науки. Шеф-кухар нашого кафе «Джоуль» Олена Матвієнко знає, як захопити дітей і зробити приготування страв максимально цікавим. Заняття проходять у пізнавально-розважальній формі, під час яких тренуються логіка, дрібна моторика і фантазія. Дитина стане майстром у приготуванні простих і складних багатокомпонентних страв, а також спіткає мистецтво правильного поєднання соусів і приправ. Надаємо кухарську форму, посуд, продукти та усю необхідну кухонну техніку. Після закінчення курсу кожен майбутній Джеймс Олівер отримає сертифікат «Юного кулінара».До зустрічі на заняттях!